Szerviz

A fő profilunk az asztali PC-k javitása,karbantartása, építése . Amikor a gép váratlanul  vagy kék halállal leáll, a következő hibákat javitjuk. A rendszer vírusmentesitése, a processzor túlmelegedésének  megszüntetése. Ha kevés a VGA teljesítménye, VGA kártya csere. RAM bővítés, HDD bővítés, SSD beépítés, tápegységcsere. Internetelérési problémák megoldása. Perifériák hibája esetén azok javíttatását is elvégezzük, pl, monitor, nyomtató, scanner, kamera stb. Villámkárok  másodlagos hatásának  felmérése a PC és csatlakozó eszközei  esetén, a biztositási ügyintézésben is segítünk. 

Jellemző árak: (2017.08 havi aktuális áron )
Tápegységcsere, 400 W 6.500 Ft
Tápegységcsere, 700 W FSP 23.000 Ft
Alaplapcsere: processzortól függően 12.000 Ft -tól
Hibakeresés (proci, HDD, RAM és tápegység teszt)   4.500 Ft
HDD csere, új 1 TB HDD 18.000 Ft
120 GB SSD beépítéssel 18.000 Ft
Órabér 3.500 Ft / óra
Laptop hűtés karbantartása,hővezető zsirozás 4.500 Ft


Laptopok igen jelentős gyorsítása a DVD író helyére plusz 120 GB SSD beépítésével, garanciával 22 000 Ft (optibay tálca +ssd +beépités)


Az árak ÁFÁ-val értendők.

Új asztali PC esetében felhivom a megrendelők figyelmét, hogy bizonyos esetekben van lehetőség Extra garancia igénybevételére is a pc árának 0,05 % os dijáért. Igy a  garanciaidön belül jelentkező hibák esetében a garanciás csere is postafordultával megtörténik és nincs szállitási dij sem.  Erősen megfontolandó!

Új gép rendelés esetén fontos szempontnak itélem meg az alkatrészek kompatibilitás vizsgálatát. is .Ezzel a szerteágazó figyelemmel lehet elérni au új gépek hosszú idejű stabilitását.

Az Innopc tevékenységébe szintén beletartozzik a nyomtatók  megbízható precíz javíttatása is . Minimális költséggel küldjük szervizbe a problémás nyomtatókat. Toner beszerzése is egy jól bejáratottrendszerben zajliuk, újragyártott tonerek is nagy biztonsággal használhatók. Probléma nincs, garanciában cseréltetni tudjuk a meghibásodott,vagy rosszúl működő tonert,